xdescarca-ghid-cum-aleg-un-filtru-de-apa-ebook-gratuit-7filtre-buton

Cani si Recipiente Filtrante

Cana filtranta este cea mai buna metoda prin care oamenii se asigura ca vor bea apa curata, fara substante daunatoare sanatatii.

Cana filtranta pentru apa – Modele diferite in mediul online

Pe langa sistemele de filtrare a apei pentru uz casnic sau HORECA,statiile de osmoza inversa, sterilizatoare si filtre UV, in magazinul online 7filtre.ro poti gasi cani filtrante de calitate, care rezolva problema apei potabile, imbunatatind considerabil viata tuturor. Ele au capacitate diferita, de la 0,3 pana la 8,2 litri si, pot oferi membrilor familiei o cantitate suficienta de apa (150, 200 litri), fiind deasemenea inzestrate cu capac detasabil, flip-top, slider sau twist-on. In functie de preferintele cromatice se pot achizitiona produse in culorile alb, albastru, gri, rosu, negru, portocaliu, roz, verde, visiniu. De asemenea, oferta bogata din magazinul nostru pune la dispozitia tuturor recipiente cu forma clasica, dar si cu design elegant, deosebit, cum au carafele filtrante fabricate din sticla sau plastic de calitate superioara. Cine vrea sa aiba mai multe filtre la indemana poate opta pentru seturile care vin insotite de 3 cartuse.

Cani cu filtru pentru apa – Tehnologie de top pentru o viata mai buna

Canile filtrante sunt portabile, au forma ergonomica, ingloband tehnologii de varf, cu rezultate bune si eficienta ridicata (fibra schimbatoare de ioni, incarcare prin port USB, protectie mecanica impotriva bacteriilor, afisaj electronic etc.). De remarcat este faptul ca aceste produse pot realiza o purificare a apei asemanatoare cu cele mai complexe sisteme de filtrare de pe piata, filtrele reusind sa retina substantele daunatoare, clorul, matelele grele sau diferite substante toxice.

Arata mai mult...

Afișez toate cele 8 rezultate