xdescarca-ghid-cum-aleg-un-filtru-de-apa-ebook-gratuit-7filtre-buton

Dedurizatoare apa si Deferizare

Dedurizatorul este echipamentul care elimina din apa substantele minerale responsabile de depunerile calcaroase, transformand-o intr-una de cea mai buna calitate.

Dedurizatoarele de apa – Modele diferite in mediul online

Sistemele de dedurizare de pe 7filtre.ro sunt ideale pentru apa cu duritate medie, moderata, dura sau foarte dura, un lucru ce se poate verifica usor acasa, fara ajutorul unui specialist. Aceste aparate sunt solutii excelente pentru spatii mici sau mari, avand toate procesele automate, actionate de valve de comanda performante. Dedurizatoarele contin o coloana de rasina schimbatoare de ioni ce retine ionii duri de Calciu si Magneziu si ii inlocuieste cu ioni de sodiu, nedaunatori. Pentru eliminarea ionilor de sodiu rezultati se va folosi osmoza inversa, un proces in urma caruia obtii rapid o apa pura. Se pot alege instalatii de 12, 18, 19.8, 25, 28.3, 37 L. Dedurizatoarele de apa cu deferizare elimina din apa urmatoarele substante: calciu, magneziu, fier, mangan, amoniac, materie organica. De remarcat sunt cateva elemente, cum ar fi: aspectul modern al aparatelor, pretul accesibil, consumabilele rezistente in timp si regenerarea automata cu care sunt dotate produsele.

Dedurizatorul de apa – Care sunt avantajele pentru o viata sanatoasa?

Statia de dedurizare nu este doar un filtru, desi multi ar crede acest lucru, ci un echipament performant, care protejeaza cu brio toate instalatiile sanitare si aparatele electrocasnice ce functioneaza cu ajutorul apei, fara sa fie supravegheat de proprietari. Un alt avantaj este ca dedurizatorul ofera economii substantiale pentru intretinerea sa. De asemenea, poate fi folosit pentru uz casnic, pensiuni, hoteluri, institutii de sanatate, in spalatorii sau alte spatii comerciale.

Arata mai mult...

Afișez toate cele 8 rezultate