xdescarca-ghid-cum-aleg-un-filtru-de-apa-ebook-gratuit-7filtre-buton

7filtre.ro – Filtre Premium. Apa pura!

Pe 7filtre.ro gasesti solutii complete pentru tratarea apei, fie ca este vorba despre aplicatii casnice, profesionale sau industriale. Calitatea produselor noastre este certificata si garantata, prin rezultatele exceptionale obtinute de acestea in cadrul testelor de specialitate. Astfel, comercializam doar produse consacrate, care au trecut demult testul timpului si sunt acum folosite de specialisti din intreaga lume. Marea majoritate a produselor noastre sunt fabricate in SUA sau Europa.

Apa Pura! Produsele noastre elimina 99,99% din virusuri, bacterii si impuritati.
Eficient. Simplu. Economic.

Nu stii ce alegere sa faci pentru casa sau proiectul tau? Nici o problema! Specialistii nostri iti stau la dispozitie si te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii. Alegerea unui filtru, sau a unei solutii de tratare a apei pentru intreaga casa poate parea o sarcina dificila daca nu ai cunostinte in domeniu. Te vom indruma si vom urma impreuna pasii, asigurandu-ne ca vei obtine rezultatele dorite la cele mai mici costuri. Astfel, totul devine foarte simplu!

Apa de la chiuveta se va transforma intr-un adevarat izvor de munte! Vei beneficia astfel de o apa curata, incredibil de gustoasa si mineralizata optim, iar starea de spirit, dar si sanatatea intregii familii se va imbunatati considerabil. Cafeaua de dimineata, dar si gustul mancarii gatite vor prinde o noua savoare si prospetime naturala.

Te-ai saturat de depunerile de calcar, care iti strica tot ce ai prin baie, sau chiar masina de spalat si rufele? Iti punem la dispozitie solutii complete pentru controlul duritatii apei, filtre de dedurizare si deferizare. Prelungeste astfel durata de viata a masinii de spalat sau a centralei termice, dar si a instalatiilor din intreaga casa. In plus, poti instala sisteme de prefiltrare a apei asigurand astfel o bariera eficienta impotriva impuritatilor si sedimentelor mari.

Chapeau!

Pe 7filtre.ro vei gasi ....pe langa o echipa dedicata si cele mai bune oferte:

Sisteme De Osmoza Inversa

Filtrare si Ultrafiltrare

Cani si Recipiente Filtrante

Preparare bauturi

Dedurizare si Deferizare

Statii dozare si reactivi

Prefiltrare/Filtre In-Line/Carcase

Sterilizatoare UV

Consumabile si Filtre de Schimb

Vrei mai mult? Suntem intr-o continua dezvoltare, cautand mereu sa ne imbunatatim serviciile si sa ne marim gama de produse pe care le comercializam! Viziteaza-ne constant si verifica oferta de produse. In plus, te poti abona la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile!

Trimite-ne sugestiile tale Nu ai gasit ceea ce cauti? Scrie-ne mai jos sau la vanzari@7filtre.ro.