xdescarca-ghid-cum-aleg-un-filtru-de-apa-ebook-gratuit-7filtre-buton

logo 7 filtre

GHID COMPLET
despre alegerea unui filtru de apa


Ce NU afli de la producatorii de sisteme de filtrare dar iti spunem noi


Acest ghid a fost conceput atat pentru cei care isi doresc sa consume cea mai curata si sanatoasa apa chiar de la robinet, cat si pentru cei care vor sa scape de efectele negative ale apei dure asupra instalatiilor si echipamentelor din casa. Vei afla totul despre beneficiile filtrelor de apa, tipuri de filtre si tehnologii existente, dar si cum sa alegi un sistem de filtrare potrivit nevoilor tale.

Ai grija de sanatatea TA si a familiei tale!

 

 

 

 

ghid-complet-despre-alegerea-unui-filtru-de-apaghid complet despre alegerea unui filtru de apa 7filtre ebook gratuit

Descarca GRATUIT ghidul interactiv 7filtre.ro

  ghid complet despre alegerea unui filtru de apa 7filtre ebook gratuit abonare

  Vei afla totul despre

  1. Apa potabila – ce calitati trebuie sa aiba pentru a fi considerata sigura?

  Asa cum oricine stie, nu toate sursele de apa sunt sigure pentru consum. Apa ce vine de la robinet, pe care majoritatea oamenilor o folosesc pentru gatit, preparat ceaiuri, cafea sau pentru igiena personala, poate contine substante neplacute si chiar daunatoare. Afla totul despre duritatea apei, contaminanti, dar si care sunt valorile admise.
  In plus, afla cum poti sa imbunatatesti gustul, mirosul si culoarea apei. Alege sa bei doar apa 100% sigura!

  2. Tehnologii de filtrare a apei – care sunt si cum functioneaza?

  In prezent, pe piata, exista numeroase sisteme de filtrare, unele cu rol specific, altele cu o acoperire mai larga. Diferentele dintre acestea pot fi remarcate atat la nivelul filtrelor utilizate (tipul si numarul lor), cat si la nivelul tehnologiei, principiului de functionare sau modului de instalare. Pentru persoanele care nu au foarte multe cunostinte in domeniu, poate fi o adevarata provocare sa aleaga produsul necesar. Descopera rolul fiecarui tip de filtru si cum alegi un sistemul de filtrare potrivit.

  3. Beneficiile apei filtrate pentru sanatate si pentru viata ta de zi cu zi

  La nastere, organismul contine, in proportie de 90%, apa. Chiar daca, odata cu inaintarea in varsta, aceasta cantitate scade la 70, 65 sau chiar 55% (la batranete), pe tot parcursul vietii apa ramane un element esential. Pentru ca toate procesele care au loc in corp au nevoie de apa pentru a functiona optim, calitatea ei este deosebit de importanta. Consumul unei ape contaminate poate conduce la efecte cu impact negativ asupra sanatatii pe termen scurt, mediu sau lung!

  4. Alegerea sistemului de filtrare a apei – cum sa iei cea mai buna decizie

  Ai aflat beneficiile, ai aflat care sunt tipurile de filtre si care sunt cele mai performante sisteme de filtrare a apei. Acum, a venit momentul sa descoperi cum poti sa faci cea mai buna alegere si la ce trebuie sa fii atent inainte sa faci o achizitie. Foarte multe persoane au impresia ca mai mult sau mai scump inseamna mai bun. Acest lucru nu este un adevar general valabil, nici atunci cand vine vorba despre sistemele de filtrare.