xdescarca-ghid-cum-aleg-un-filtru-de-apa-ebook-gratuit-7filtre-buton

Set Cartuse Filtru Apa Aquaphor (K3, K7B, K7) pentru Sistemele de Filtrare Crystal Eco

449.00lei

pretul include TVA

In stoc

Livrare GratuitaPentru comenzi peste 600 Lei
12 rate fara dobanda!plata in 12 rate cardavantaj starbt brd alpha bank garanti bonus card 7filtre
...de la 37.42 lei/luna

Alege setul de filtre de schimb Aquaphor K3, K7B, K7 pentru Aquaphor Crystal Eco.

Filtrul Aquaphor K3 este fabricat din carbune activat bloc folosind tehnolgia CarbFiber Block. Filtrul K3 realizeaza o pre-filtrare a apei eliminand impuritatile organice metalele grele si clorul. Filtrare particulele de pana la 5 microni. Filtrul contine o cantitate ridicata de fibre schimbatoare de ioni patentate de catre Aquaphor sub denumirea de Aqualen. Aceste fibre contin argint in forma ionica si contribuie la retinerea fierului coloidal sau dizolvat.

Filtrul Aquaphor K7B se remarca prin membrana HollowFiber de 0.1 microni instalata la intrarea apei in cartus dar si prin continutul de carbune activat bloc (CarbFiber Block) foarte dens de 0.8 microni. Membrana tubulara HollowFiber retine impuritatile de pana la 0.1 microni eliminand eficient bacteriile. Filtrul Aquaphor K7B este fabricat din carbune activat bloc foarte dens folosind tehnolgia CarbFiber Block. Filtrul are o porozitate de 0. 8 microni, eliminand  contaminantii organici dar si metalele grele.

Filtrul contine o cantitate ridicata de fibre schimbatoare de ioni patentate de catre Aquaphor sub denumirea de Aqualen. Aceste fibre contin argint in forma ionica si contribuie la retinerea fierului coloidal sau dizolvat.

Filtrul Aquaphor K7 se remarca prin continutul de carbune activat bloc (CarbFiber Block) foarte dens de 0.8 microni. Filtrul Aquaphor K7 este fabricat din carbune activat bloc foarte dens folosind tehnolgia CarbFiber Block. Filtrul are o porozitate de 0.8 microni, eliminand  contaminantii organici dar si metalele grele. Filtrul contine o cantitate ridicata de fibre schimbatoare de ioni patentate de catre Aquaphor sub denumirea de Aqualen. Aceste fibre contin argint in forma ionica si contribuie la retinerea fierului coloidal sau dizolvat.

Fata de alte filtre de schimb de pe piata, carcasa si cartusul Aquaphor fac bloc monolit si se inlocuiesc cu usurinta impreuna! Rapid, curat si eficient! Apesi pe buton si rasucesti – schimbi cartusul si carcasa in acelasi timp.

 

Protectie versatila impotriva pericolelor ce se afla in apa

SET FILTRE DE SCHIMB PENTRU SISTEMUL DE FILTRARE AQUAPHOR CRYSTAL ECO (K3, K7B, K7)

Sistemul de filtrare in 3 pasi Aquaphor Crystal ECO elimina contaminantii comuni ce se regasesc in apa de la robinet, inclusiv clorul, compusii organici, metalele grele, fenolii, bacteriile

 

 

Pachetul contine:

Greutate 1.5 kg
Dimensiuni 17.9 × 14.5 × 14.5 cm
Brand

Capacitatea de filtrare, L

Dedurizare

Dimensiuni cartus, inch

Durata de viata, luni

Debit zilnic, L/zi

Debit, L/h

Debit, L/min

Grad de filtrare, micron

Presiune minima de functionare, bar

Presiune maxima de functionare, bar

Temp. minima fluid, °C

Temp. maxima fluid, °C

Deferizare

Descarcari / Suport
Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne la vanzari@7filtre.ro, sau contacteaza-ne la +40 761 317 018
  • Program: L-V: 10.00 – 18.00, S-D: Inchis
  • Vezi si pagina de Contact.

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Cartuse Filtru Apa Aquaphor (K3, K7B, K7) pentru Sistemele de Filtrare Crystal Eco”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse Compatibile…