xdescarca-ghid-cum-aleg-un-filtru-de-apa-ebook-gratuit-7filtre-buton

Filtre osmoza inversa

Sistemul de filtrare a apei cu osmoza inversa a devenit tot mai popular, fiind apreciat de toti cei constienti de calitatea apei pe care o consuma.

Filtru cu osmoza inversa – Sistemul ideal pentru o apa potabila de calitate

Statiile de filtrare a apei cu osmoza inversa din magazinul 7filtre.ro se comercializeaza sub forma unor modele diferite (pentru uz casnic, industrial sau profesional) si pot fi utilizate in apartament, casa sau chiar spatiu comercial, asigurand o apa purificata, perfecta pentru consum. Dispozitivele sunt fabricate din materiale durabile, au aspect modern si sunt dotate cu membrane de osmoza DOW si capacitate de filtrare diferita (1135, 6500, 12000, 24000, 36000 L/zi). De asemenea, sunt de remarcat tehnologiile Eco-friendly ale aparatelor, precum: AquaCalcium, CTO Aquagreen (elimina clorul si derivatii acestuia), Econnect (le transforma intr-un dispozitiv SMART), dar si unele functii si caracteristici importante: controler multifunctional, senzor de conductivitate, intrerupator pentru presiune inalta si joasa sau functie de economisirea a apei. Filtrele se inlocuiesc in functie de indicatiile producatorului (la 3-4, 6-9 luni), iar unele modele vin insotite de filtre de rezerva de calitate.

Filtru de apa cu osmoza inversa – De ce sa comanzi din mediul online?

Instalatiile de filtrare cu osmoza inversa au preturi accesibile si pot fi montate, in functie de model, chiar de proprietari. Aparatele au capacitatea de a furniza cantitatea de apa pura si sigura ce tine de nevoile unei familii sau ale industriei HoReCa, elimina duritatea acesteia si injumatatesc consumul de detergenti. In magazinul nostru exista si sisteme de filtrare cu osmoza inversa cu remineralizare, ce se realizeaza cu un mix de minerale esentiale, cu ajutorul unor membrane ultra eficiente.

Arata mai mult...

Afișez toate cele 13 rezultate

4
2,999.00lei
Disponibil la comanda
Transport Gratuit
1
3,999.00lei
Disponibil la comanda
Transport Gratuit