xdescarca-ghid-cum-aleg-un-filtru-de-apa-ebook-gratuit-7filtre-buton

Sterilizatoare si Filtre UV

Sterilizatorul cu ultraviolete este un echipament important in viata oamenilor, pentru ca elimina cu succes bacteriile, ciupercile si algele din apa de baut.

Sterilizatorul UV – Garantia apei pure pentru consumul oricarei familii

In magazinul 7filtre.ro exista numeroase produse destinate transformarii apei intr-un lichid potabil, cum ar fi sistemele de filtrare pentru uz casnic, pentru HoReCa, statiile cu osmoza inversa, canile filtrante sau sterilizatoarele UV pentru uz casnic, dar si industrial. Acestea din urma sunt dotate cu conectori de 1, 1.5, ¼, 2 inchi si au preturi potrivite pentru bugetul oricui isi doreste o apa potabila de cea mai buna calitate, microbiologic pura. Pentru uz casnic exista aparate de dezinfectie cu ultraviolete, potrivite pentru intreaga casa, care contin toate accesoriile necesare pentru montare. Lampile UV cu care sunt dotate au diferite puteri: 10, 21, 29, 40W, dar si capacitati de filtrare variate: 1.36, 1.81, 2.72 m3/h. Produsele pentru uz industrial fac fata cu succes nevoilor de sterilizare a unei cantitati mari de apa si contin o lampa UV cu o putere de 85 W si au capacitate de filtrare de 5.42 sau 10.71 m3/h.

Sterilizatorul cu ultraviolete din mediul online – Avantaje numeroase pentru uzul casnic si industrial

Produsele din magazinul nostru sunt de calitate superioara, fabricate din materiale rezistente si durabile in timp, dotate cu doza de iradiere ridicata pentru a distruge diferite tipuri de organisme din apa potabila. Foarte important pentru oameni este faptul ca reusesc sa dezintegreze fizic aceste organisme, fara sa fie necesara utilizarea clorului sau a unor substante chimice. Durata de viata a lampilor cu UV este de 9000 de ore, acestea trebuind sa fie schimbate dupa aproximativ un an.

Arata mai mult...

Nu a fost gasit niciun produs In Stoc sau Disponibil la Comanda care sa se potriveasca cu selectia ta.