xdescarca-ghid-cum-aleg-un-filtru-de-apa-ebook-gratuit-7filtre-buton
-17%

Sistem de Purificare Apa in 4 pasi Aquaphor Crystal Eco H, cu Dedurizare (K3, KH, K7B, K7)

999.00lei

pretul include TVA

Stoc epuizat

Cod Produs: AQCRYECOH Categorie: Producatori
...de la 83.25 lei/luna

Sistemul de filtrare in 3 pasi Aquaphor Crystal Eco H este o combinatie intre Sistemul de filtrare Aquaphor Crystal Eco si Aquaphor Crystal H, cumuland cu succes avantajele folosite de ambele echipamente.  Aquaphor Crystal Eco H filtreaza cu succes apa de la robinet si o dedurizeaza in acelasi timp. Sistemul realizeaza o filtrare in adancime a unei game vaste de contaminanti: clor, metale grele, pesticide, reziduuri petroliere dar si alte toxine si alergeni.

Filtrul Aquaphor K3 este fabricat din carbune activat bloc folosind tehnolgia CarbFiber Block. Filtrul K3 realizeaza o pre-filtrare a apei eliminand impuritatile organice metalele grele si clorul. Filtrare particulele de pana la 5 microni. Filtrul contine o cantitate ridicata de fibre schimbatoare de ioni patentate de catre Aquaphor sub denumirea de Aqualen. Aceste fibre contin argint in forma ionica si contribuie la retinerea fierului coloidal sau dizolvat.

Filtru Aquaphor KH pentru dedurizarea apei contine o rasina schimbatoare de ioni, ce retine ionii duri de Calciu si Magneziu, responsabili pentru depunerile de calcar. Filtrul KH poate fi regenerat de mai multe ori folosind sare.  Recomandam acest filtru pentru apa de duritate medie (depunerile de calcar se formeaza in 10-14 zile). Pentru apa foarte dura recomandam sistemele de filtrare cu Osmoza inversa. (depunerile de calcar se formeaza in 2-3 zile)

Filtrul Aquaphor K7B se remarca prin membrana HollowFiber de 0.1 microni instalata la intrarea apei in cartus dar si prin continutul de carbune activat bloc (CarbFiber Block) foarte dens de 0.8 microni. Membrana tubulara HollowFiber retine impuritatile de pana la 0.1 microni eliminand eficient bacteriile. Filtrul Aquaphor K7B este fabricat din carbune activat bloc foarte dens folosind tehnolgia CarbFiber Block. Filtrul are o porozitate de 0. 8 microni, eliminand  contaminantii organici dar si metalele grele.

Filtrul Aquaphor K7 se remarca prin continutul de carbune activat bloc (CarbFiber Block) foarte dens de 0.8 microni. Filtrul Aquaphor K7 este fabricat din carbune activat bloc foarte dens folosind tehnolgia CarbFiber Block. Filtrul are o porozitate de 0.8 microni, eliminand  contaminantii organici dar si metalele grele. Filtrul contine o cantitate ridicata de fibre schimbatoare de ioni patentate de catre Aquaphor sub denumirea de Aqualen. Aceste fibre contin argint in forma ionica si contribuie la retinerea fierului coloidal sau dizolvat.

Apa poate fi utilizata imediat dupa ce a fost filtrata. Compozitia minerala a apei de la robinet ramane naturala.

SISTEM DE FILTRARE IN 3 PASI AQUAPHOR CRYSTAL H, CU DEDURIZARE

Datorita vitezei ridicate de filtrare, rescpectiv 2.5 L/min, acest sistem nu necesita un rezervor de stocare a apei.  Filtrele au o durata de viata de 6000 L.

Adopta un stil de viata sanatos si protejeaza-i pe cei dragi cu Sistemul de filtrare in 3 pasi Aquaphor Crystal Eco H.

 

Protectie versatila impotriva pericolelor ce se afla in apa

SISTEM DE FILTRARE IN 3 PASI AQUAPHOR CRYSTAL H, CU DEDURIZARE

Sistemul de filtrare in 3 pasi Aquaphor Crystal Eco H elimina contaminantii comuni ce se regasesc in apa de la robinet, inclusiv clorul, compusii organici, metalele grele, fenolii, bacteriile. In acelasi timp, prin intermediul Filtrului KH, apa este dedurizata.

sistem-de-filtrare-in-4-pasi-aquaphor-crystal-eco-h-cu-dedurizare-k3-kh-k7b-k7
sistem-de-filtrare-in-4-pasi-aquaphor-crystal-eco-h-cu-dedurizare-k3-kh-k7b-k7

Etape filtrare/ Tehnologie filtrare:

  1. Filtru K3Pre-filtrare – Filtru, carbon activat bloc, realizat cu tehnologia CarbFiber Block, care realizeaza un pretratament al apei, inlaturand impurtatile organice, metalele grele si clorul. Retine particulele de pana la 5 microni. Acest filtru contine o cantitate ridicata de fibre schimbatoare de ioni, Aqualen, ce ajuta la eliminarea fierului.
  2. Filtru KH Dedurizare – Filtrul contine o rasina schimbatoare de ioni ce reduce duritatea apei, retinand ionii duri de Calciu si Magneziu.
  3. Filtru K7B – Ultra-filtrare – In prima faza apa trece printr-o membrana tubulara HollowFiber, de 0.1 microni care indeparteaza particulele de pana la 0.1 microni dar si bacteriile. Filtrul are la baza, carbon activat bloc din coaja de nuca de cocos, realizat cu tehnologia CarbFiber Block foarte dens,  de 0.8 micronicare elimina contaminantii reziduali organici si metalele grele. Fibrele Aqualen distribuie in mod uniform apa prin mediul filtrant ultradens.
  4. Filtru K7 – Filtrare finala – Filtru carbon activat bloc din coaja de nuca de cocos, realizat cu tehnologia CarbFiber Block, foarte dens,  de 0.8 microni, care elimina contaminantii reziduali organici si metalele grele. Fibrele Aqualen distribuie in mod uniform apa prin mediul filtrant ultradens.

 

*Toate Cartusele/filtrele se schimba dupa 6000 L sau 6-9 Luni.

 

Filtre de schimb:

SISTEM DE FILTRARE IN 3 PASI AQUAPHOR CRYSTAL H, CU DEDURIZARE
Pachetul contine
1 Cartus/filtru pre-filtrare Aquaphor K3 pentru sistemele de filtrare Crystal 1 buc
2 Cartus/filtru dedurizare Aquaphor KH pentru sistemele de filtrare Crystal 1 buc
2 Cartus/filtru dedurizare Aquaphor K7B pentru sistemele de filtrare Crystal 1 buc
3 Cartus/filtru Aquaphor K7 pentru sistemele de filtrare Crystal 1 buc
4 Corp sistem filtrare 1 buc
5 Furtunas JG de 1/4″ cu diamentru de 6.35 mm 1 buc
6 Furtunas cu insertie conica 1 buc
7 Teu din alama 1 buc
8 Robinet apa filtrata 1 buc
9 Dop/capac 1 buc
10 Cheie 1 buc
11 Adaptor pentru regenerarea filtrului KH 1 buc
Greutate 3 kg
Dimensiuni 34 × 26 × 9 cm
Brand

Gama

Culoare

Alimentare electrica

Dedurizare

Conectori, inch

Debit zilnic, L/zi

Debit, L/h

Debit, L/min

Grad de filtrare, micron

Presiune minima de functionare, bar

Presiune maxima de functionare, bar

Temp. minima fluid, °C

Temp. maxima fluid, °C

Deferizare

Osmoza inversa

Rezervor apa filtrata, L

Conexiune Smart

Pompa electrica incorporata

Descarcari / Suport
Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne la vanzari@7filtre.ro, sau contacteaza-ne la +40 761 317 018
  • Program: L-V: 10.00 – 18.00, S-D: Inchis
  • Vezi si pagina de Contact.

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem de Purificare Apa in 4 pasi Aquaphor Crystal Eco H, cu Dedurizare (K3, KH, K7B, K7)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *